Wimper Extensions

Wimper extensions zijn een uitkomst voor vrouwen die niet tevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijks een lange make-upsessie.
Wimper extensions zijn losse wimperhaartjes die worden vast gelijmd aan uw eigen wimpers. Op bijna elk wimper haartje wordt een extension geplakt(one by one). Er zijn veel verschillende soorten wimper extensions, je kunt zelf de lengte, krul en dikte bepalen.
De wimper extensions blijven 6 tot 8 weken zitten, dit kan variëren omdat het afhankelijk is van de groei cyclus van de eigen haren. Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden dan vallen ze uit en groeien er nieuwe wimpers.

Bijvullen

Bijvullen wordt meestal gedaan na ongeveer 3 weken. Het kan eerder en later maar dat ligt eraan of er al veel wimpers zijn uitgevallen. Als er een wimper uitvalt groeit er gelijk een wimper terug en die wimpers daar zetten wij weer een wimper extensions op. De prijs hangt af van de tijd en de hoeveelheid wimper extensions die wij moeten plaatsen.

Verwijderen

Wimperextensions kun je beter niet zelf verwijderen maar laten doen,  anders is de kans groot dat je eigen wimpers  ook worden verwijderd. De lijm moet met een speciale vloeistof worden los geweekt van de eigen wimper.

Geen Leeftijdsgrens

Gewichtsloos

Niet Schadelijk

Bestand tegen sauna, zon en zee

Ieder moment van de dag prachtige wimpers

Ook geschikt voor lens/brildragers