Gezicht

Dit is een ultiem verzorgende en ontstressende behandeling die zorgt voor totale ontspanning. De basis Gezichtsbehandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, tweede reiniging, huidanalyse, de eventuele extra’s, dieptereiniging van de huid en het verwijderen van onzuiverheden, ontspannende massage, verzorgend masker, zuurgraadherstellende lotion, huidverbeterend serum en een oog en dagverzorging.

Dit is een intensief reinigende behandeling waarbij de huid alle aandacht krijgt en intesief gereinigd wordt. De reinigende behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, grondige tweede reiniging, huidanalyse, reinigend masker, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, zuurgraadherstellende lotion, huidverbeterend serum en een oog en dagverzorging . Bij deze behandeling zouden ook de eventuele extra’s kunnen. Na deze behandeling stap je de deur uit met een ultra gereinigde en doorbloede huid.

De ontspannende behandeling is een uitgebreide behandeling met een huidverbeterende touch. Hij bestaat uit een oppervlakte reiniging, grondige tweede reiniging, huidanalyse, massage van het gezicht, decolleté, nek en schouders. masker, zuurgraadherstellende lotion, en een dagverzorging. De behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Bij deze behandeling zouden ook de eventuele extra’s kunnen.

Huidverbeterende anti aging behandeling is een behandeling met als doel het verminderen en voorkomen van zichtbare, fijne lijntjes en rimpels. De doorbloeding van de huid wordt intensief gestimuleerd, waardoor huidfuncties en celvernieuwing  worden geactiveerd.

Make Up

Een dag make up dat houdt in, een basis laag foundation en poeder, lichte oogschaduw en evt. een eyeliner, mascara en een blush. We kijken daarbij goed naar de kleur van de huid en naar de ogen en kleding die u aan heeft.

Feest make up dat houdt in camoufleren van rode plekjes of wallen, foundation, poeder, wenkbrauwen bij tekenen, oogschaduw en evt. eyeliner, mascara, blush en lippenstift of lipgloss. Natuurlijk mag u zelf bepalen hoe u het wilt hebben. Ook vragen wij wat u aan trekt zodat het mooi bij de kleding past.

Wij maken voor de bruiloft een afspraak voor de proef make up. Dan op de dag zelf komen wij naar u toe om uw make up te doen! Als de reis naar u toe verder is dan 15km vragen wij een vergoeding van €0,20 per km. Wij doen het precies zoals u het wilt en kijken ook naar wat u aan heeft en hoe u normaal dagelijks uw make-up heeft. Het is eventueel ook mogelijk dat ik in de middag of in de avond nog even langs kom om het bij te werken, maar dat zit niet bij de prijs in. Dat ligt eraan hoever ik moet reizen.

Massage
(alleen vrouwen)

Een massage gaat natuurlijk om ontspanning. Maar ook als je last heb van bepaalde spieren of plekken dan kunnen wij die weer los maken zodat je je weer wat soepeler voelt. Wij gebruikenmassage olie en reinigen de huid na afloop met een warme kompresdoek.

Bij de gehele lichaam massage mag je zelf bepalen welke delen u wel en welke niet gemasseerd wilt hebben. De prijs hangt daar ook van af. Vaak doen wij bij een gehele lichaam massage de achterkant benen, rug, nek, schouder, voorkant benen en de armen, de duur van de behandeling is dan ongeveer 60min. Maar dat mag u dus zelf bepalen. Als u de afspraak maakt dan spreken we gelijk af wat u precies wilt.

Rugbehandeling

Ik verwarm uw rug met heerlijk warme kompressen en reinig uw rug. Dan ga ik kijken naar onzuiverheden en haal die weg, daarna kan ik u eventueel een massage geven en dan de pakking(masker). Als afsluiter nog een heerlijk creme. De behandeling tijd zit tussen 30 en 60 minuten, dat hangt af of er een massage gegeven wordt.

Harsen

Wij harsen uw lichaam met verwarmde hars en strips. Eerst reinigen we de huid, dan bekijken we de haargroei richting en brengen we de hars aan. De strip trekken wij tegen de haargroei richting eraf en daar bij spannen wij de huid. Aan het eind maken we de huid schoon zodat alle hars er af is, dan checken wij de huid na met een pincet en als alles weg is doen wij er een kalmerende creme op.

Epileren

Epileren van de wenkbrauwen. Ook is er een mogelijkheid om de wenkbrauwen te harsen. Wij reinigen de wenkbrauwen door middel van een watje met desinfectant. Dan gaan wij epileren met een pincet en spannen de huid zodat het minder pijnlijk is. Om te verkoelen doen we er een koeling gel op. Met harsen van de wenkbrauwen geldt hetzelfde en dan kijken we vaak de wenkbrauw nog even na met een pincet.

Verven

Verven van de wenkbrauwen: We bepalen samen de kleur, de verf wordt klaar gemaakt en aangebracht, na een paar minuten verwijderen we de verf en zijn de wenkbrauwen weer mooi. Verven van de wimpers: ik leg een watje in vorm gesneden onder uw ogen, de ogen worden gesloten en ik zorg dat alle wimpers op het watje liggen dan breng ik de verf aan en dan na ongeveer 5 tot 7 min verwijder ik het met een nat watje. En dan nog even droog maken en u heeft weer zwarte wimpers.