1. Begrippen en toepasselijkheid– Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten gesloten met gebruikmaking van de website www.mariskassalon.nl zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. – Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat je de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt.2. Aanbiedingen en overeenkomsten– Alle aanbiedingen van Mariska’s Salon zijn vrijblijvend en  behoudt zich uitdrukkelijk het recht om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is. – Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van de bestelling van een klant door Mariska’s Salon. – Mariska’s Salon is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, wordt dit onder vermelding van de reden aan de klant medegedeeld.3. Prijzen en betalingen – De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s inclusief BTW. – Mariska’s Salon kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer, zet- of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. – Verzendkosten zijn voor de koper. Zodra je pakketje is verzonden, ontvang je een e-mail met een track & trace code. Daarmee kan je zien wanneer het pakketje wordt geleverd. Na een bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten, vermeld. Betaling kan geschieden door middel van iDeal. Voor deze online betalingen worden géén extra kosten berekend.

  4. Artikelen – De artikelen op Mariska’s Salon zijn nieuw. – De gebruikte afbeeldingen zijn ter illustratie.–Ik doe m’n best om de website zo ‘up to date’ mogelijk te houden, echter kan het voorkomen dat er onverhoopt een product niet meer leverbaar is. In dat geval neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op en ontvang je het geld retour op je rekening.

  5. Levering – Mariska’s Salon begrijpt dat je jouw bestelling graag snel in huis hebt. Daar doe ik dan ook alles aan. In de regel ontvang je jouw bestelling binnen 3 werkdagen. – De uiterste verzendtermijn is 7 dagen na ontvangst van de betaling, behalve voor zover vertraging niet aan Mariska’s Salon kan worden toegerekend. – Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk 7 dagen nadat de bestelling is geplaatst bericht. – Adressering gaat op basis van de door de klant ingevoerde gegevens. Controleer dus goed de ingevoerde gegevens. Indien de door jou ingevoerde gegevens niet juist zijn is Mariska’s Salon niet aansprakelijk voor verkeerd bezorgde bestellingen.    – Mariska’s Salon is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte brievenbuspost.

  6. Retourzendingen – Mocht het bestelde artikel niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling je bestelling ruilen of retourneren. Het reeds betaalde bedrag zal binnen 14 dagen nadat de bestelling retour ontvangen is aan je worden teruggestort.
  Deze garantie vervalt wanneer:
  * Het product gebruikt is.

  De kosten van retour zenden zijn voor je eigen rekening. – Indien je onverhoopt een verkeerd product ontvangen hebt, dien je vooraf contact met Mariska’s Salon op te nemen alvorens het retour te zenden. De kosten van het retour zenden kan ik achteraf niet meer verrekenen.

 1. Klachten– Mariska’s Salon doet er alles aan om het bestelde product in perfecte staat te leveren. Na ontvangst van je bestelling dien je de geleverde producten gelijk goed te inspecteren en eventuele gebreken aan een product bij Mariska’s Salon te melden. Je kunt dit doen door een mail te sturen naar info@mariskassalon.nl
  Mariska’s Salon behandeld elke klacht binnen 7 dagen. En zal elk probleem zo goed en snel mogelijk in overleg met u proberen op te lossen. Klachten langer dan 14 dagen na aankoop kan Mariska’s Salon helaas niet meer in behandeling nemen.8. Aansprakelijkheid– Mariska’s Salon is niet aansprakelijk, indien een gebrek of schade aan de bestelling ontstaat, als gevolg van oneigenlijk gebruik.9. Privacy – Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

  10. Algemeen – Alle goederen blijven eigendom van Mariska’s Salon tot volledige betaling heeft plaatsgevonden.